NYTT ÅR , NYE NEGLER

Hola bloggere ! Long time no seen. Først må jeg få si godt nytt år . Håper dere hadde en flott feiring . Selv hadde jeg en fin slutt på året . Jeg å kim feiret jul i Frankrike med mamma , pappa , pelle å Lisa ( de to siste er to dachs hunder ) . Det var deilig å få litt sol i ansiktet i noen dager , vi hadde 20 grader på julaften . Nyttårsaften feiret jeg i Oslo med min mann å to hunder . Vi hadde besøk av en felles venn å hadde det vld hyggelig . Vi har fantastisk utsikt over byen så vi så masse fine raketter . Våre hunder er ikke så glad i fyrverkeri å smell så vi passet på de å .

Dagen før julaften var jeg på supern i les arc , der hadde de en nail stylist som lakkerte neglene minne til julaften . Da jeg kom hjem hadde neglene vokst å jeg begynte å se etter et nytt sted å fikse de . Jeg holdt egentlig på å spare ut mine egne igjen men da jeg fant denne nail stylisten så måtte jeg bryte mitt løfte om at jeg skulle ha litt pause .

Peneste neglene jeg har hatt . De er smale som neglene mine er fra før . Noen lager så brede å tykke negler , jeg syntes ikke det er noe pent . I dag har jeg sitter å beundret disse skjønnhetene💅 ahhh jeg er så glad jeg har funnet henne . Utrolig snill å hyggelig . Gleder meg allerede til neste gang , da blir det nytt design . Her er hennes Instagram hvis du vil sjekke henne ut .

💕

Nå skal jeg sove , sitter i sengen å skriver . God natt dere , klemmer fra Marita

#negler#akrylnegler#negleinspo#nailinspo#nailfashion#nailsbyjelenak#maritapersson#blogg#glitter#latina