Hvorfor jeg har vært borte fra bloggen en stund

Ja i dag tenkte jeg skrive litt om hvorfor jeg har hvert borte fra bloggen så lenge når jeg var så godt i gang .

Noen ganger skjer det ting i livet man ikke styrer . Tidlig vår ble jeg gravid for sjette gang . Jeg lurte noen ganger på om jeg skulle skrive om det men lot være mens jeg var mitt oppi det . Jeg har hvert gravid noen ganger kan man si men mistet hver gang når jeg har hvert i 4-5 mnd . Hver gang pga infeksjon å da går vannet . Denne gangen gikk jeg ni uker så skjedde det …jeg aborterte . Mitt oppi min graviditet så fant jeg ut at min hund Maya var gravid . Jeg husker jeg sa til mannen min når jeg var gravid at jeg savnet at maya var som min forje hund Ninja ang at hun satt oppå meg eller rundt meg når jeg var gravid . Maya var ikke like opptatt av meg . På begynnelsen når jeg var gravid viste jeg ikke at hun hadde valper i magen , det fant jeg ut tre uker før hun skulle føde .så det kom som en overraskelse for alle når vi tokk henne til dyrlegen pga vi syntes hun virket litt slappere , ville ikke bli bært eller gå lange turer , hun var gravid . De sa hun muligens hadde fem valper kanskje det dobbelte . Nå skjønte jeg hvorfor hun hadde nok med seg selv haha.

Jeg begynte å kjøpe raw food til henne å forberede oss til valper . Jeg syntes det både var koselig å lettere for meg som selv hadde mistet at Maya var gravid . Tre uker senere kom ni valper . Jeg tokk de i mot alene da bare jeg var hjemme når det skjedde .

Det var en veldig spesiell følelse å ta imot ni valper , jeg hadde min store søster på FaceTime så jeg ikke følte meg helt alene . Det har hvert utrolig koselig å få være med på Maya’s svangerskap , Etter det var det 8 uker fram i tid med stell av mor å valpene . Noen ganger følte jeg meg helt utslitt å alene men det var vert jobben . Jeg ble veldig glad i alle ni . Husker jeg gruet meg til jeg måtte selge de . Sommeren som var i år var utrolig varm , å jeg var stort sett hjemme å tokk meg av valpene , så fikk ikke noe sommer i år . Men det tror jeg nok Maya er glad for .9 store valper i en liten leilighet , jaja jeg fikk det til å fant finne familier til alle valpene . Vi har til og med hatt valpetreff med de nye familiene ❤

Når valpene var solgt bestemte vi oss for å beholde en valp . Senjorita heter hun å er 4 mnd . Virker som hun gjør Maya roligere da hun kan være nervøs for visse ting . De koser seg sammen hjemme å det er fint med to hunder . Senjorita er ikke så glad i å være hjemme alene for lenge så da er jeg mye hjemme med valpen. Eller så bytter jeg å mannen min på å passe hundene .

Å en ting til som har skjedd . Når puppy life var over fortsatte jeg på lappen (førerkortet) Noen av dere som har lest min blogg tidligere har fått med seg at jeg slett mye med nervøsitet når jeg kjørte med læreren min . Jeg fortsatte å øve med bilen min så kom landevei kjøring å så kom oppkjøring …. jeg besto på første forsøk . Helt utrolig , så nå har jeg lappen . Jeg har kjørt noen ganger alene men merket å kjøre for første gang var veldig stressende . En morgen tvang jeg meg selv til å kjøre til Ørje å Sverige å tilbakke . Jeg svettet som bare det på ryggen da jeg startet men det ble bedre . Må lissom vende meg til å kjøre uten noen ved min side . Utrolig digg å være ferdig med .

Sjekk ut animail.no de Har nå 20% på hundefor .

Her 🐶

Ja her var litt om hva som har opptatt meg den siste tiden . Håper dere har en flott dag . Klemmer fra Marita

#puppylife#valper#hunder#love#latinablogger#gravid#senabort#førerkort#oslo#maritapersson

KÅPE DILLA

Hei dere å god onsdag ! Merker det har blitt kjøligere i luften i det siste , Brrrr . Jeg har begynt å kle meg litt varmere . Det som er litt morsomt er at jeg sitter på nettet , flere dager på rad å leter og obsesser på div kåper . Jeg tror jeg har arvet dette fra min far , han elsker jakker . Han har 3 skap med div jakker . Noe jeg bare syns er kult . Jeg liker også å ha litt å bytte på utfra hvordan man har tenkt å kle seg . Ikke alt passer alt å da er det fint å ha noe flere valg muligheter .Nå bor jeg ikke lenger i hus så da er det noe mindre plass. Men jeg må bare planlegge mere . Jeg har pakket bort alt av sommer tøy å jakker , da blir det bedre plass til høst /vinter i klesskapet .

Jeg har kjøpt meg en Parajumper å en kort svart Teddy Jakke i fjor . I år vil jeg ha kåper 🙂 jeg obsesset på en kåpe fra Hm hvit lang Teddy , selfølgelig utsolgt i min str . Tro meg lette nettet rundt for å se om noen solgte samme jakken . Når jeg la fra meg den( «at ikke jeg fikk kjøpt den «) fant jeg en svart kåpe på Nydalen ( only ) den var sååå fin men i str 36 , jeg bruker 34 i jakker så str S kan bli litt for stort noen ganger . Siden jeg prøvde i str 36 å min str var solgt ut kjøpte jeg senere på kvelden den sorte kåpen på nett . Lillesøster sa også at jeg kledde den så da måtte jeg jo kjøpe den 🙂 jeg har ingen pene lange mørke kåper fra før så nå har jeg det 💎her er noen kåper jeg har valgt ut som favoritter til dere .

Her <3

Den over kjøpte jeg i sort

Her <3

Her <3

Her <3

Her <3

Her <3

Her <3

Her <3

Flere av de over vil jeg ha 🙂 håper dere fant noen dere likte . Ble noen pels jakker å 👆

Klemmer til dere fra Marita

#kåper#jakker#høst2018#høstjakke#mote#klassiskstil#pelsjakke#fakefur#latinablogger#fashion#