FASHION PHOTOSHOOT

Hola bloggen ! I dag er det lørdag å jeg er bare hjemme , Sitter i dynen i sofaen å ser film .Kjempe kos . Jeg er alene da mannen min er på en event . Jeg var på middag i går med fem andre jenter ang en jobb jeg skal gjøre 5 mai . Var kjempe hyggelig . Men sånn sett har ikke jeg å mannen min sett hverandre så mye denne helgen . I morgen skal ingen av oss noe så da skal vi være sammen å øvelseskjøre . Nå har jeg fått dato på oppkjøring så da må jeg bare øve øve .

Ellers vil jeg dele noen bilder fra photo shooten min i Tønsberg. Kjempe flink å hyggelig fotograf 🙌

Håper dere har en fin lørdag

Klemmer til dere fra Marita 💋

#photoshoot#model#fashion #tønsberg #blogger#mote#latina#sorthvitbilde#backstage#bilde#maritapersson#maritaviviana

BLOND AMBITION

Hei bloggen ! Long time no see 😉 Ja nå er det en stund siden sist jeg var innom så da er det vel på tide å oppdatere dere litt . Sist jeg var innom skrev jeg om en liten film rolle jeg ble tilbudt . Den fikk jeg . Vi var mange jenter som var booket inn for to dagers film innspilling jeg var der bare den ene dagen da jeg ble veldig dårlig å fikk influensa . Det var iskaldt i huset vi var i å vi jobbet vel ti timer den dagen . Jeg hadde merket at jeg begynte å bli dårlig dagen før , Så når jeg våknet med feber å hoste måtte jeg sende melding å si at jeg ble hjemme . Det var kjempe gøy å være med å bli kjent med de som var der . Håper jeg får tilbud om noe sånt igjen

Ellers har jeg kjøpt meg en blond parykk så i dag har jeg gått med den på dagen i dag . Vurderer å bli lys til sommeren men vil ikke ødelegge håret hvis jeg ikke kledde det . Jeg har hvert lys før men det er lenge siden . Nå er det jo også populært med parykker så måtte jo bare ha en .

Hva syns dere ?

Jeg må vente litt uansett . Skal på fashion shoot i Tønsberg på fredag å da må jeg være mørt i håret . Uansett gøy å være lys for en dag .

Klemmer til dere fra Marita 💋

#blond#latina#tattoo#maritapersson#maritaviviana#parykk#blogg