ØVE PÅ BANE

Hei å god morgen . Nå sitter jeg i Fetsund . Skal ha banekjøring i dag . Det er egentlig helt utrolig at jeg kom meg opp i dag . Jeg la meg før tolv for å være klar til avtalen min kl 08:00. Når jeg skulle sove slett jeg med sterke Smerter i ribbeina , uansett hvordan jeg snudde meg så hadde jeg kjempe vont , jeg sto opp kl 03:00 i natt da hadde jeg så vont å jeg gikk å satt meg i stuen for å ta en røyk . Jeg må innrømme jeg begynte å gråte , jeg tenkte faen heller jeg som har en viktig avtale i morgen å nå får jeg så få timer å sove . Da jeg la meg nevnte jeg det til mannen min . Han svarte : men det er sikkert fordi du er så stresset , av en eller annen grund roet jeg meg ned , smerten ble borte å jeg fikk sove . Han skjønte det å det å få bekreftelse på det hjalp sikkert .

Vi har hvert igjennom noen sikkerhets kurs å neste blir banekjøring . Vi er to stykker som skal lære så da lot jeg hun andre jenten kjøre først . Da rakk jeg å skrive innlegg å spise litt før jeg skal kjøre . Rakk ikke akuratt frokost når jeg måtte opp så tidlig . Har fått i meg en vaffel å litt is te så det hjelper jo litt . Jeg skriver litt senere . Nå er det snart min tur . Ha en flott dag dere .

Klemmer fra Marita 💋

#banekjøring#bil#øvelseskjøre#latinablogger#blogger

TATTOO LIFE

Holla Chicas ! Her forleden var jeg å fikk meg en ny tatovering . Jeg hadde lyst på en liten tatovering med navnet til Chanel (min hund som ble drept ) Endelig fikk jeg gjort det . Jeg har tenkt på det lenge men ikke kommet meg avgårde til å gjøre det . Men nå endelig har jeg en liten minne tatovering av henne også . Jeg ser fortsatt på bilder av henne å savner henne masse . Stakkars lille venn …

Han som lager tatoveringen min her ☝heter Esteban å jobber på Del Kartell i gamlebyen . Kjempe flink på små tatoveringer .

Nå for tiden har jeg dilla på små tatoveringer . Er vel litt lei store da jeg har tre stykker . Små syntes jeg er mer girly å diskré . Nå skal jeg legge meg . I morgen er det banekjøring med kjørelærer fra 08:00-15:00 så nå må jeg sove . Ville bare dele denne med dere før jeg sover .

Klemmer fra Marita 💋

#tattoo#ink#latinablogger#oslo#tatovering #maritapersson

JEG HAR STARTET PÅ SPANSK KURS

Hola Chicas! Da har denne lille latina frøknen begynt på spansk kurs . Jeg kan jo ikke snakke spansk selv om jeg er fra Costa Rica haha .., Det kom litt plutselig da jeg kjenner to andre som også ønsket å lære seg spansk . Jeg er jo som sagt adoptert å med det følger det at jeg har glemt mitt morsmål . Det er egentlig utrolig kjipt men life is life . Da jeg først kom til Norge har min mor nevnt at jeg var den første som lærte meg norsk av oss tre søstre . Min første setning var da det hadde begynt å snø . ( Vi kom til Norge i høsten 86 ) . Vi hadde aldrig sett det før å jeg ropte . Karen , Johanna venga venga titta titta ( 👈min adoptiv pappa er svensk ) Jeg glemte spansken fort , selv om vår første nanny som vi hadde da vi kom til Norge snakket spansk . Mamma sa hun prøvde å holde språket ved like men mamma å pappa kunne heller ikke spansk , noen ord kanskje men ikke mye

Under min oppvekst har det vert litt opp å ned ang interesse til å lære det språken da min familie ( Adoptiv ) er Norsk å vi har mye familie i Frankrike , derfor har jeg lært litt fransk men ikke fokusert på spansk . Men årene gikk å plutselig dro vi med TV2 til Costa Rica å møtte min biologiske mor å far , samtidig hadde vi tre søstre til i Costa Rica . Problemet nå er jo at de snakker dårlig engelsk å jeg snakker ikke mye spansk Akuratt . Men derfor tenkte jeg at jeg får benytte meg av anledningen å prøve å lære meg språket slik at jeg kan snakke med minne søstre . Min biologiske mor i Costa Rica har bare 20% av synet sitt igjen så når jeg møtte henne syntes jeg det var vanskelig at hun ikke kunne se meg å at jeg ikke kunne snakke med henne . Satt å skrev med min biologiske far på Facebook nå . Han kommenterte en video jeg hadde delt , jeg forsto ikke hva som sto der . Heldigvis så oversetter face for oss . Men merker hvor rart det er å ikke kunne snakke eller forstå mitt eget språk . Så nå at han har skrevet noe lang svar til meg på face . Jeg må vel oversette det å , men stress når det er mye å oversetter da face ikke er top noch på oversetting . Fortsatt svarer jeg på engelsk til familien i Costa Rica . Ahhh jeg håper jeg klarer å lære meg litt spansk . Har mye lekser å mye jeg skal kunne innen neste uke . Har vert der to ganger denne uken . Yessss nå skal jeg slappe av å lage noe god mat

Klemmer fra Marita 💋

#spanskkurs#språk#latina#latinablogger#maritapersson

JEG SLITER MED Å SOVE

Hola Chicas ! Ja her ligger jeg å skriver kl 02:52 . JEG FÅR IKKE SOVE !!!! ….. 🙁 Jeg har alltid slitt med å klare å roe meg ned å sove på natten . Noen ganger er være en andre , selvfølgelig å heldigvis . I natt er en av de nettene . Det verste er at jeg la meg før tolv men er fortsatt våken . Hater å ha det sånn . Jeg kan ligge i flere timer å vri meg .Det har vært sånn siden jeg var liten ang Søvnproblemer å når jeg endelig sover så kan jeg ha mye mareritt å ligge å lage gråte lyder , dette viste jeg ikke før . Min Mann har fortalt at han hører meg på morningen . Utrolig slitsomt opplegg . Men siden jeg ikke får sove å heller ikke har vert så flink til å blogge de siste dagene så skriver jeg litt nå . Maya ligger å snorker i sengen , hun sovner alltid først. I det siste så har jeg slitt veldig med angst , det er noe som kommer å går å i det siste kjenner jeg det har vert ille . Det som plager meg når jeg “sliter “ er at plutselig blir diverse ting vanskelig , bare det å komme seg ut avogtil kan bli et prosjekt . Eller ringe tlf samtaler jeg skulle ringt . Nå er det også mye mørketid , det hjelper ikke alltid på humøret det heller . Jaja i morgen er en ny dag . Håper jeg får sove snart .

GOD NATT …

Klemmer fra Marita 💋

#pysj#pjs#søvn#søvnproblemer#sovnløshet#latina#maritaviviana#maritapersson#latinablogger#oslo#norway