GODT NYTTÅR

Black dress from Nelly☝

Hei hei å riktig godt nytt år . Ja det er noen timer igjen ennå . Men jeg vil benytte anledningen jeg nå har til å stikke innom min kjære blogg å ønske minne lesere en fantastisk kveld . Uansett om du er alene eller sammen noen . 2017 har virkelig bydd på både positive å negative minner , men det som ikke knekker oss gjør oss sterkere . Selv håper jeg på et nytt å bedre år . Et år med god helse et år med masse nye minner med minne foreldre når de kommer hjem fra Frankrike . Lykke i jobb å kjærlighet å selvfølgelig prøve å være mere sunn . Møtte flere venner da jeg er litt dårlig på det ,hvertfall siste månedene . Å kose meg masse her i Oslo hvor jeg nå bor .

Selv feirer jeg hjemme med mannen min i kveld . Maya får panikk av raketter så her skal jeg skru lyden på høyt på TV når rakettene starter . Ellers har jeg laget indrefilet til middag å dessert skal vi spise litt senere . Champagnen er også klar 🥂🖤 jeg har den beste utsikten over Oslo så jeg gleder meg til kl 12 . Jeg elsker raketter selv om ikke maya liker det . Så jeg skal prøve å se noe . 😊 GODT NYTT ÅR , ØNSKER DERE ALT GODT I DET NYE ÅRET SOM KOMMER

#maritapersson #blackdress#nyttårsaften #2017 #latinablogger #blogg #happynewyear

Klemmer fra Marita 💋

TO NYE OUTFITS & HÅRPLEIE

Hei fine dere <3 ! Takk for hyggelige kommentarer på mitt innlegg fra i går. Jeg var jo som sagt litt usikker på minne bryn men jeg følte jeg fikk god hjelp på å ikke trenge å være det . Takk !! Noen syntes øyen brynene var Fine , noen sa kanskje litt tynnere men ingen sa jeg så teit ut så da skal jeg «eie» de brynene jeg nå har . Skal dele nytt bilde i morgen med dere . Fargen har gått mere bort å jeg syntes formen er blitt fin. De skulle også bli litt smalere å jeg ser det noen steder allerede . Ellers startet uken min veldig rolig . Jeg skulle bare være housewife , Rydde å vaske å blogge i dag . Det siste gjør jeg nå da vi har hatt litt gjester på besøk . Nå er det bare meg her . Så lettere å skrive . Rakk også litt shopping tidligere i dag . . Kjøpt noen produkter til håret . En kjempe fin pysj å joggebukse å bh .

Se så fint dette settet er 😍

Disse produktene elsker jeg ☝. Fikk det en gang som gave . De selger de på en frisør salong . Er ganske rimelige i pris . Fikk ta to betal for 1 . Var veldig glad for det .

Å litt fra Calvin Klein. Joggebukse å bh .

Klemmer fra Marita 💋

#bikbok#schwarzkopt#calvinklein#blogger#Maritapersson #latina#latinablogger#outfits

KAN DU KOMENTERE MINE ØYENBRYN? TRENGER ÆRLIGE SVAR …

Hola Chicas ! For to dager siden var jeg å fikset minne øyenbryn . Det er ganske uvant da jeg har pleid å ha de mye tynnere en det de er nå . Jeg er vel litt usikker på om de ble litt for tykke . Vet det er uvant å noe jeg må venne meg til spesielt siden jeg ikke hadde så mye øyenbryn fra før av . Jeg har jo som så mange andre jenter nappet øyen brynene mine i hjel . Kan dere hjelpe meg å si helt ærlig om denne formen passet mitt ansikt eller om jeg ser helt korny ut .? Store klemmer til dere fra Marita 💋

#brows #øyenbryn #brow #maritapersson #maritaviviana #latinablogger #browshaping#pmu #microblading

BLACK & WHITE PHOTOS

Hei dere ! I dag vil jeg dele med dere en lidenskap jeg har . Fotografering . Jeg elsker å ta bilder selv om jeg ikke akuratt har noe proft kamera . Mye av bildene minne tar jeg med min iPhone . Det er vel mest fordi jeg alltid har iPhonen med meg i lommen så hvis jeg ser noe eller det er et «moment « man vil forevige så er det fint at man har kamera med .samtidig husker jeg min beste far en gang sa jeg var flink til å fange moments enten han så bilder jeg hadde tatt av hunden vår som liten eller solnedganger i Corsika .

Jeg har en Canon speilrefleks kamera men har ikke brukt den så mye , mest fordi jeg ikke har lært meg helt hvordan den fungerer

Det som er store favoritten er sort / hvit bilder . Jeg føler det blir en egen stemning med black and white Photograpy . Her er noen jeg har tatt .

#foto #photo #blackandwhite #sorthvit#bilder#latinablogger #maritapersson #maritaviviana

EN BRA START PÅ DAGEN

Hei dere! Nå har jeg akuratt kommer hjem fra enda en dobbel kjøre time med kjørelæreren min. Vi kjørte rund i byen en stund . Aker brygge ,Karl Johans gate å ingerstrand .Mens vi kjørte nevnte han endelig at vi måtte sette en dato for oppkjøring . Tror du jeg ble glad ? 🙂 . Tiden er februar to uker inn i mnd . Det betyr ti uker hvor jeg må øve masse å bli klar .

Jeg er bare så glad det endelig nærmer seg . Vil så gjerne kjøre min lille bil som bare står utenfor å venter på at jeg får lappen så den kan bli kjørt hver dag . Men etter nyåret skjer det . Det betyr at jeg har lappen før sommeren starter å før mine foreldre kommer hjem fra Frankrike . Da blir det lett å dra å si hei til familie å venner .

Nå skal jeg spise litt mat å drikke litt grønn te . (som jeg elsker ) Mannen min føler seg litt dårlig så jeg skal stelle litt med han . Pluss må trene litt i dag å . Ha en flott dag så Snx vi senere . Klemmer fra Marita 💋

#kjøretimer#øvelseskjøring #tattoo#latinablogger#blogger#maritaPersson