ENDELIG FIkK JEG SETT SOFIE HELENE

Hei dere ! Jeg fikk ikke skrevet noe i går , var helt utslitt. Først startet dagen med en lang tur med Maya da hun måtte bli hjemme når vi skulle på besøk . Vi fikk spist litt frokost så var vi avgårde mot karen å babyen . Min søster var fortsatt på sykehus så da dro vi ditt . Siden sykehuset er i Sarsborg så tenkte jeg å bake inn en svenske handel tur på veien så kunne jeg også kjøpe med gave , det var jo søndag i går så alt er jo stengt i Norge .

Jeg kjøpte mat til meg selv røyk , proteinpulver å noe klær ,topp å tights i Calvin Klein . Men selvfølgelig også gave til lille Sofie Helene .

Merket jeg gledet meg mye , ble rørt når jeg kjøpte klærne . Koslig med en ny medlem i familien . Utrolig søt er hun å bare 49 cm lang .

Det var Koselig å si hei å få holde henne . Karen hadde det bra men var klar til å komme seg hjem til de to andre jentene sine å så klart mannen hennes . Da jeg kom hjem var jeg kjempe sliten , prøvde til og med starte et innlegg men orket ikke . Det var en fin dag selv om vi ble slitne ,sikkert mest etter vår shopping på Norby haha ..

Klemmer fra Marita 💋

#baby#barneklær #stolttante #marita Persson #latinablogger

2 kommentarer

Siste innlegg