DEMO MODELL // FILLERS // RESTYLANE

Hei dere å beklager sent innlegg …Jeg skal dele en ting som det er litt delte meninger om . Selv har jeg bare fylt i leppene minne et par ganger . Da har jeg foretrukket juvederm . Oki , I dag har hvert en fantastisk dag . Jeg ble spurt om å sitte som demo modell på Aleris ved Colosseum på Majorstuen å det kunne jeg jo ikke si nei til . Jeg er jo alltid nysgjerrig på nye ting innen for hud å Beauty .

Behandlingen jeg fikk i dag var med Restylane . Jeg tror de brukte to forskjellige typer av Restylane . De som var på kurset virket veldig hyggelige . De hadde en dame der fra Sverige som var kommet for å vise hennes tekniker . Hun virket som hun viste hva hun drev med .

Først snakket vi litt å så i speilet . Så spurte hun meg om det var noe jeg selv kunne tenke meg . Jeg sa jeg ville ha litt i kinnene men ellers var jeg fortalt de skulle prøve litt i tiningen å løfte bryn litt også med Restylane . De tokk i kinnene å linjen langs nese å munn på sidene å litt under haken i en V linje for å løfte munnen litt . Jeg brukte ikke noe bedøvelse å ang smerte så kjente du nesten ikke noe . I tinningen var det litt vont men ikke så vont at det kom tårer ., haha

De sa jeg muligens ville få noe blåmerker å at det tar noen dager før det er full effekt .

Men helt ærlig . I am sooo Happy … Når jeg gikk ut døren fra Aleris var jeg så glad å fornøyd over dagen . Nå når jeg sitter hjemme så er det svakt blått å da mener jeg svakt ved tinningen å litt hevelser der ellers syntes jeg ikke man kan se at jeg akuratt har gjort en behandling . Så der gjorde de en bra jobb . Anbefales virkelig hvis du vil være trygg å i gode hender 🙂 en sånn type behandling lar man ikke hvem som helst gjøre . Det er jo tror alt ditt ansikt .

Jeg fikk ikke tatt noen bilder under behandlingen i dag men i morgen skal jeg ta noen bilder av ansiktet å vise her . selv tror jeg at jeg våkner i morgen å de små blåmerkene er borte 🙂 god natt å klemmer fra Marita

#restylane #fillers#demomodell#latinablogger#maritapersson#maritaviviana

2 kommentarer

Siste innlegg