hits

Hvete kviser

Ja du leste riktig , men du tenker sikkert hva er dette ?!? Jeg er som sagt allergisk mot hvete . Vi reagerer alle forskjellig .Jeg får noe jeg kaller hvete kviser , grunnen er at spiser jeg brød har jeg plutselig store kviser i ansiktet . I en lang periode har jeg vert super flink til å holde meg unna å spise alt annet en hvete . Mye pga at jeg hadde en foto jobb i Oslo da det var viktig at jeg så bra ut i huden . Men en dag etter jeg hadde gjort den jobben kjøpte jeg et brød , åhhh det var så godt jeg spiste faktisk hele brødet på en dag da det var lenge siden jeg hadde spist noe brød , jeg tåler det jo egentlig ikke . Nå sitter jeg med to fett kuler i ansiktet å en kvise . Fuck tenkte jeg .. Hvorfor spiste jeg dette ? Det er som om huden min får en form for infeksjon ... Jeg får kjempe stygg hud, å nå har jeg testet det ut noen ganger å det slår virkelig ikke feil , huden blir grov å kvisete ..., det jeg lurer på er om det er flere en meg som reagerer så kraftig på å spise hvete å om noen av dere får noe medisiner av legen som hjelper mot dette? Jeg har en time hos hudlege neste måned men ville gjerne ha noen råd fra noen som er i samme sitvasjon. Det er utrolig frustrerende . Selvfølgelig skjønner jeg at jeg må holde meg unna alt med hvete . Men skulle du være så uheldig å spise dette , hva bruker dere av typ medisin ? Håper dere har en flott dag i solen , nytt det mens dere kan .,

#allergi #kviser #urenhud #hvete

5 kommentarer Skjul

Maren Susanne

25.05.2016 kl.20:11

Huff da, dette så ikke godt ut.. Du kan ikke prøve å lage hjemmelaget brød uten hvete da?
Marita Persson

25.05.2016 kl.20:57

Maren Susanne: hei ! Bake er ikke helt min greie , men kanskje jeg må prøve å sette meg litt inn i det å se hva jeg får til .., takk for hyggelig tips :)
Hijabi

25.05.2016 kl.23:34

hater dem jeg og
Marita Persson

25.05.2016 kl.23:42

Hijabi: ahh jeg er ikke alene om det , så bra .. Får du noe medisiner mot det eller må man bare drite i å spise brød , pasta ja alt med hvete ? Klemmer fra meg :)
'Nonstopeli

25.05.2016 kl.23:48

Kjedelig med allergier. Heldigvis har jeg bare allergier på dyr, som ikke gir sååå ille symptomer.

For tiden kan jeg ikke gå på allergimedisin heller, så jeg er spent på om det hjelper etterhvert..

Skriv en ny kommentar